Nyheder

28.03.21
Genni (BH) er ikke gået i løbetid endnu, så vi må alle vente med STOR tålmodighed. Vi har fået Rapi Ekstra hjem efter Rapi Nala og vores egen Huxley. Vi er spændt på, hvordan hun vil udvikle sig.
Vi ønsker alle en god påske.  
 
23.02.21
Desværre har Ulmes løbetid drillet max i denne omgang. Det betyder, at hun ikke kan blive parret i denne løbetid. Hun bliver parret i hendes næste løbetid istedet for, hvor vi håber alt vender tilbage til " normalen". ( Ca. juni 2021). 
Genni (BH) er blevet patella undersøgt og fået 00, så vi er glade. Hun vil blive parret i hendes næste løbetid. Vi skriver IKKE flere op pt.
Team Thomsebo Ida har fået HD: A og AD: 0 og Team Thomsebo Jessie er forfotograferet og alt ser fint ud. Tillykke til Victoria samt Charlotte. 
 
Vi har været på hvalpebesøg hos 2 kuld, hvor Huxley er far og er meget tilfredse, det er tæveejerne også ;)  Samtidig har han haft damebesøg igen, herligt ;) Huxley og hans søskende har lige haft 3 års fødselsdag. Vi ønsker Hèrne og familier stort tillykke!
 
31.01.21
Ulme er gået i løbetid. Vi er hos dyrlægen og får taget test på, hvor langt hun er henne i løbetiden, og hvornår det er mest ideelt at parre hende. Forhåbentlig i næste uge. ( Uge 5) Det bliver så Team Thomsebo Huxley der bliver den heldige han.Ring og/el skriv og blive skrevet op til en hvalp efter denne kombination.
Samtidig bliver Genni (BH) patella undersøgt, så hun kan være parat til evt. parring i hendes næste løbetid. Forhåbentlig i marts 2021. Vi skriver desværre ikke flere op til BH- hvalpe pt. Tak for den store interesse.  
 
14.01.21
Team Huxley er blevet far for trejde gang. Denne gang har Rapi Nala født 6 tæver, så indtil nu er Huxley far til 4 hanner + 4 tæver i Sverige. 5 hanner hos Kennel Leri og 6 tæver hos kennel Rapi. Meget " sjov" fordeling. Stort tilykke til ejerne af Nala Rainer samt Line. Vi glæder os til at besøge alle de små når de er kommet op på benene. ;)  Tak til jer der giver ham en chance i avlen ;)
Desværre er Ulme ikke gået i løbetid endnu, så vi ved endnu ikke hvornår hun bliver parret. Men formodelig her i foråret XXX. 
 
 
04.01.21
Team Thomsebo Huxley er blevet far for anden gang. Denne gang blev det til 5 hanner. Leri Una- Donna er den stolte mor. Tillykke til ejerne Lena Pichler og Pav Andersen.
Inden længe kommer der endnu et kuld og så parre vi selv Adler See Ulme med ham. Hun er lige gået i løbetid, så om ca 14 dage. Det betyder, at vi forhåbentlig får nogle dejlige forårshvalpe. 
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi ønsker alle hvalpekøbere og hundevenner et godt nytår!
 
30.12.20
Team Thomsebo Huxley er blevet far for første gang. Den svenske tæve Zsa Zsa er blevet mor til 4 tæver og 4 hanner. Tillykke til ejer: Ulrica Barck.
Vi forventer 2 kuld yderligere i den nærmeste fremtid og der ud over bliver Ulme også parret med ham.
Vi håber fortsat på, at vi får parret BH Genni i marts 2021 (ca) og har rigtig mange skrevet op. Vi tager pt ikke imod flere reservationer  Tak for interessen. ;) 
 
 
29.11.20
Adler See Ulme vil blive parret med Team Thomsebo Huxley i hendes næste løbetid. Lige omkring nytår. Vi håber også på, at der er kommet lidt styr på Gennis (BH) løbetider, så hun kan blive parret i foråret 2021.
Team Thomsebo Ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår, hvor vi forhåbentlig får lidt af det " normale" igen. .
 
16.10.20
Tillykke til Mogens med Team Thomasbo Estralla ( Sophie) med deres AB- prøve. ( Spor/A Lydighed/B ).Hele 98 point i spor ud af 100 mulige samt 91 i lydighed. 189 point ialt. En prøve til SG. Sådan ;) 
Nu ligger Huxleys AK- beskrivelse her på siden og Give It`livstidskåring beskrivelse, som de jo bestod i august 2020. Kig indenfor ;) 
 
29.09.20
Tillykke til Mogens med Team Thomsebo Estralla ( Sophie) med deres B- prøve den 12. septeber 2020.
Vi tilbyder nu Team Thomsebo Huxley til avl til egnede tæver i samarbejde med Kennel Thomsebo/v. Thomas Bo Larsen. Huxley er søn til VA Team Marlboro Uno, som har gjort det virkeligt godt i avlen. ikke mindst mht sundheden. Se mere vedr. Huxley her: https://schaeferhunden.eu/winsis_x/winsisshowdog.php?bb=DKK&id=442818&tp=5
 
15.08.20
Tillykke til Mogens med Team Thomsebo Estralla ( Sophie) med deres BH (FP) prøve idag i kreds 56- præstø. Samtidig skal der lyde et tillykke til Kim med søster Team Thomsebo Emzy ( Laika) med deres titel som indsatshund for Messing People. Jeres opdrætter er super stolt af jer, og hvor er de to tøse- piger dog heldige, at have jer som ejere.
 
10.08.20
Team Thomsebo Give It er blevet livstidskåret/DK og Team Thomsebo Huxley er blevet kåret/DK begge hunde med UDP. Jeg er meget stolt af Simone, som overtog begge hunde og har trænet flittigt. Give It`s hvalpe var kun 11,5 uge på dagen, så det er piv flot/sejt. De blev kåret i kreds 6- Frederikssund, hvor Pav Andersen var figurant og Fritz Bennedbæk dommer. Simone gik selv med Give It i ringen, hvor Karina handlede Huxley til ug & slange. Tusind tak for hjælpen. Han fik en super beskrivelse. Nu må vi se om nogen har lyst til, at benytte ham i avlen. Skue sæsonen er så småt ved, at starte op i den udstrækning vi nu må, så jeg håber da jeg kan få udstillet Huxley i brugshanner nogle gange her til efteråret. ;)  
 
20.07.20
8 uger og alle hvalpene er flyttet til deres nye hjem. Vi ønsker alle de nye familier alt det bedste fremover og glæder os til, at følge jer. Vi ved i hvert fald at vores 8 banditter er super heldige. Husk gerne et par fotos og lidt skriv bare en gang iml., så vi kan holde os opdateret.
Lidt foto under J-kuld samt link til FB ;) 
 
10.07.20
7 uger og fuld knald på. Vi er alle blevet registreret, chippet, vaccineret og været hos dyrlægen til sundhedstjek. Alle var dejlig nysgerrige og tog det i stiv pote ;) 
Hvalpekøberne kommer flittigt på besøg, og glæder sig max til afhentningen i næste uge. 
Lidt nye foto under J- kuld
( Laver nu link til FB, da det tager en " krig", at oploade herinde ) 
 
23.06.20
4 uger og nogle dage er vi blevet.Hvalpene efter Give It og Wisum.
Vi spiser godt og er nysgerrige på livet. De 3 små bichoner har vi det pt også sjovt med, men ved godt det er et spørgsmål om tid, før vi bliver for voldsaomme.  Alle hvalpekøbere har været på besøg og alle hvalpe har fået navne. Der kommer hele tiden flere sjove ting i hvalpeparadis, og vand er vi også blevet interesseret i. Lidt fotos under
J- kuld ;)  
 
14.06.20
Så er hvalpene efter Give It og Wisum blevet 3 uger. De supplerer med fast føde og er begyndt på at lege. Engang iml kommer der også et lille bjæf, som de selv bliver overrasket over. De første hvalpekøbere har været på besøg, så de næste 4 uger bliver herlige. Der er lidt nye foto under J- kuld 
På tirsdag kommer Huxley hjem med en IGP i rygsækken. Tak til Michael Hansen og Martine for husly i lidt længere tid end  beregnet pga caronaen. 
Jeg glæder mig og så skal vi arbejde imod kåringen ;) 
 
07.06.20
Hvalpene er nu 2 uger og et par dage. De har fået øjne, spiser godt og trives. De har været med på terassen i det gode vejr og nyde mælkebaren.  Give It at få lidt fri med gå tur og ophold i stuen alene. Når de " om lidt" bliver 3 uger, skal de til at have noget fast føde.
Der er lidt nye fotos under J-kuld ;
 
31.05.20
Så er hvalpene efter Give It blevet en god uge. De er nu begyndt, at tage godt på, de trives og det varer ikke længe før de første øjne titter frem.
Alle hvalpe er reserveret og de første nye ejere er kommet med J navne, så det kan komme med på stambogen. 
Se lidt nye fotos under: J- kuld
 
20.05.20
Team Thomsebo Give It har født 6 hanner og 2 tæver efter Adler See Wisum. Give It endte med, at få kejsersnit, da der var 2 stædige hvalpe der ikke ville ud den naturlige vej. Alle hvalpe og mor har det godt, der er dejlig ro i kassen.Nu venter vi på, at de vokser sig lidt større, så de første hvalpekøbere kan komme på besøg. Der vil komme lidt fotos her på siden under J- kuld og på min FB- side, ansøg ; Vibe Lenthe, løbende.  
 
17.04.20
Team Thomsebo Give It er blevet scannet og hun er drægtig. Vi venter hvalpe efter Årsvinder Adler See Wisum medio maj 2020.Se mere under Avlsnyt.  Hvalpene vil vokse op i hjemmelige omgivelser og blive miljøtrænet på " godt og ondt". De er naturligvis opdrættet efter DKK og Schæferhundenklubbens avlsanbefalinger. Se mere under Velkommen.
Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt os og vær med fra start. 
 
24.03.20
Team Thomsebo Give It er blevet parret med Årsvinder Adler See Wisum.
Vi forventer hvalpe medio maj 2020. Wizum er en ung han der allerede har vist fremragende afkom. Afkom
Se mere under Avlsnyt 
Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt mig og vær med fra start ;) 
 
31.01.20
Team Thomsebo Give It vil blive parret med årsvinder Adler See Wisum i marts 2020. Følg med her på siden. Reserver din hvalp allerede nu og vær med fra start. 
 
 
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                  
 
 
                                                         2019
 
         Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner et
                                       godt nytår ;)
 
 
28.12.19
Sidste skue i år. Vi havde 2 hunde tilmeldt fra opdrættet til juleskue i kreds55- Furesø. Team Thomsebo Iaila blev SL6 i 6-9 mdr. og brormand I- Ozzy blev en flot SL3 til hans debut i 6-9 mdr. hanner. Dommeren var Edgar Pertl fra Østrig. Stort tillykke til ejerne Helle og Ivar. Tak fordi i viser hundene frem og tak for super handling afSimone og Henning ;) 
Vi synes Ulme ser drægtig ud. Hun er 3. uger henne. en vi scanner hende for en sikkerhedsskyld fradag d.17.01.20, så vi kan være helt sikre. Følg med her på siden ;) 
 
 
21.12.19
Adler See Ulme er blevet parret med Adler see Wisum, så vi forventer hvalpe sidst i februar 2020 og glæder os. Se mere under Avlsnyt . Det bliver vores J- kuld. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så skriv el. ring og reserver allerede en hvalp nu, så du/I kan være med fra start.
Det går godt med Huxley i Tyskland og vi satser på, at han kommer hjem til foråret med sin IPG1 i rygsækken. Så vil vi træne imod avlskåring.
Vi ønsker alle hvalpekøbere, hundevenner og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et forrygende år 2020. Tak for alt i det gamle år.
 
03.11.19
Siden sidst har vi desværre måtte sige farvel til Bunny. (Bichon). Hun blev 14 år og 7 mdr. Aldrig en sygedag og mor samt mormor til mange skønne hvalpe. Bunny var dårlig i en uges tid, hvorefter hun blev aflivet i hendes yndlingssofa og tæppe her hjemme i stuen. Sov godt Skat.
Team Thomsebo Iajla blevet udstillet 2 gange. Hun blev SL 4 begge gange henholdvis for en svensk og en tysk dommer. Hun gør det godt men har tiltider fortsat lidt meget krudt i r...., så der bliver trænet videre på ringkulturen. Tillykke til Helle. Vi går og venter på Ulmes løbetid her i december, hvor hun skal parres og have hvalpe for første gang. Det bliver så spændende og vi glæder os til mere liv i huset. Se mere under Avlsnyt
Huxley drager snart mod Tyskland for at blive uddannet, da jeg har måtte indse at min fysik ikke magter ham pt. Men det skal nok blive godt og spændende i hvor lang tid jeg skal undvære ham, og ham mig ;) 
 
16.08.19
Så kom første weekend i august, hvor vi dragede afsted til kreds 8- Rønnede. Her skulle årets hovedavlsskue foregå. I år stillede vi Huxley der blev en flot SG2 ud af 11 deltagende hunde, altså viceseiger i yngste klasse hanner. Det var første gang han blev stillet for en tysk dommer, og han var åbentbart rimelig tilfreds med ham.Vi er så stolte. Tak til Thomas der handlede ham til UG & slange samt mine evige støtter fra sidelinjen, Simone, Vibeke G. samt Linda E. Tak for et godt HAS og en hyggelig weekend. 
 
16.07.19
Adler See Ulme, schæfer, vil blive parret i hendes næste løbetid ca. november 2019. Vi forventer hvalpe først i det nye år og de vil være salgsklar først på foråret 2020. Det er Ulmes første kuld og være vores J- kuld. Du kan allerede nu blive skrevet op, så du kan være med fra start ;) 
Pt. er vi igang med konditions- og ringtræning med Huxley, da han skal stilles på HAS ( Hovedavlsskuet ) den første weekend i august. 
 
06.07.19
Team Thomsebo Fanny har bestået hendes IPG1 i kreds 6- Frederikssund idag. Dommer: Lene Carlson. Stort tillykke til ejer Charlotte, som gør et kæmpe stykke arbejde med Fanny. Jeres opdrætter er stolt af jer ;) 
 
15.06.19
Alle hvalpe efter Uno og Give It har fået nye skønne familier. Vi ønske jer alt det bedste fremover og takker for et godt forløb. 
Der er lidt nye billeder under I- kuld
 
05.05.19
Så er hvalpene blevet 2,5 uge. De stortrives og er begyndt, at komme lidt op på benen og tænderne titter frem. Nu skal de til, at have klippet negle og den første faste føde er på vej. De første hvalpekøbere har været på besøg og det lover godt. Vi har 3 tæver, der ikke er reserveret. Er du interesseret så kontakt mig på 2134 2236 el. skriv en besked her på websiten. Se mere under Avlsnyt
Lidt nye foto under I-kuld
 
28.04.19
Hvalpene efter Give It og uno er blevet 12 dage. De spiser og sover, spiser og sover...De har det godt og deres øjne er så småt ved, at åbne sig. 
Vi har 3 tæver til salg, som er flytteklar den 11. juni 2019. Skriv el. ring og hør nærmere. Se mere under Avlsnyt . Der er lidt nye fotos under I- kuld
 
16.04.19
Team Thomsebo Give It har født 3 hanner og 5 tæver. Hun gjorde det godt, det var hendes debut, og hun en god mor. Dyrlægen har været her og alle trives. Det er vores I-kuld. De 3 hanner er reserveret samt 2 af tæverne. Så vi har 3 tæver der søger en ny familie fra den 11.juni 2019. Er du interesseret, så kontakt os, så du har mulighed for at være med fra starten. Se mere under Velkommen, hvor der står hvad du/I får med, når du/I vælger at købe hvalp hos os. Se også mere under Avlsnyt, hvor du/I kan læse mere om forældrene. Der er lidt billeder under I-kuld. Der vil komme billeder løbende men du kan også følge lidt med på FB...Profil Vibe Lenthe. 
 
14.04.19
Så blev Adler See Ulme kåret med super beskrivelse og udpræget i mod og kampdrift. Dommer: Michael Lumby. Vi er så stolte.Tak til Michelle Sønderbæk for, at handle hende til UG & slange, og tak til alle jer der har hjulpet os på vej.
Ulme vil blive parret i sin næste løbetid omkring oktober 2019.
Give It er meget tyk og er ved, at lægge an til fødsel. Så vi forventer hun føder inden for de næste 48 timer. Det er rigtig spændende, da det er hendes debut og vores I-kuld. Flere er skrevet op til dette kuld, og alle bliver kontakte lige så snart fødslen er vel overstået.
Siden sidst er Team Thomsebo Huxley efter VA Team Marlboro Uno og Team Thomsebo Diamond blevet færdig- fotograferet og har fået HD: A AD: 0 :) 
Huxley fælder desværre en del og bliver ikke udstillet pt. Vi er startet på, at køre ham i form hen imod HAS 2019, hvor han bliver stillet i yngste klasse hanner. 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig god påske.
 
17.02.19       
Team Thomsebo Give It er blevet parret med VA Team Marlboro Uno. Se mere under: Avlsnyt
Træningen med Adler See Ulme imod kåringen i april 2019, går godt.
 
   
                                                       2018
 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner et godt                                                     nytår ;) 
 
09.12.18
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der har bestået deres SL1. Så flot og hvilket arbejde i lægger.
Adler See Ulme har  bestået hendes IPO1 med 88 i spor, 72 i lydighed (frække tøs) og 93 i C-arbejde. Tusind tak til Michael Hansen med hjælpen, nu gælder det hendes avlskåring til foråret her i DK. 
Samtidig ønsker vi alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig glædelig jul samt et bragende godt nytår med mange gode timer i hundens tegn. 
 
25.11.18
Så kom dagen, hvor Diamond skulle livtidskåres og Give It kåres. Begge hunde kom igennem og fik nogle flotte beskrivelser. Dommer på dagen var Michael Lumbye. Stort tillykke til Karina med vores dele- hund Diamond og tusinde tak til Michelle for, at havde arbejdet med Give It i et par måneder, da jeg ikke selv havde mulighed for det. Give It vil blive parret i hendes næste løbetid, (ca. marts) det bliver hendes første kuld. Det bliver spændende, at se hvad hun kan lave og de små tutter bliver vores I- kuld ;) 
 
16.09.18
Adler See Ulme har bestået hendes FP (Færdselsprøve) samt hendes UHP ( 20 km. ved/på cykel) ved Michael Hansen i Tyskland. Nu trænes der imod IPO 1 og derefter vender hun hjem, så vi selv kan kåre hende i DK. 
 
07.08.18
Sikken en masse gode nyheder siden sidst. Team Thomsebo Huxley havde sin debut 4,5 mdr. gl til skuet i Rønnede 8/7, hvor han blev SL2/2 med en super beskrivelse..Så kom SSM "Næsten" Sveriges svar på HAS (Hovedavlsskuet), hvor han blev SL5/15 og gjorde det super godt i en meget varm ring. Hans mor, Team Thomsebo Diamond blev en flot V4 og Karina gjorde et super stykke C- arbejde med hende.Godt gået.
Derefter deltog han og sin bror Team Thomsebo Homey (Hector) til HAS i kreds 6 Frederikssund, hvor Huxley blev en flot SL2 ud af 20 deltagende hunde. Brormand havde sin debut og blev kaldt ud som nr. 7 men endte på en flot 10 plads. Tillykke til Mette og familie og tak fordi i deltog. Begge drenge fik rigtig gode beskrivelser af dommer Fritz Bennedbæk. 
Tusind tak til Michelle som altid fører Huxley frem til UG & Slange og tak til Sofie der handlede Hector på fornemmeste vis på HAS. Tak til alle jer der hjælper og støtter op. 
Pt. arbejder vi på kåring af Team Thomsebo Give It her til efteråret. Derefter regner vi med, at hun bliver parret i hendes efterfølgende løbetid. 
Faktisk vandt Give Its far HAS og Huxleys blev nr. 2 i Brugshunde hanner. Dejligt med afkom efter disse to dejlige dyr.
Adler See Ulme er draget til Tyskland, hvor hun vil blive uddannet. Når hun kommer hjem, bliver hun også kåret her i DK. 
 
01.06.18
Så er alle Bichon Havanais hvalpene flyttet hjemmefra til andre søde familier. Vi ønsker dem alt det bedste fremover. Vi har selv beholdt en tæve, Genni, som vi forhåbentlig kan benytte i avlen om et par år. Hendes mor, Team Thomsebo Alberte er 7 år nu og skal nyde sit otium. 
Vi forventer dog Schæferhvalpe til foråret 2019 ;) 
 
09.05.18
Vi har en tæve hvalp ledig efter Team Thomsebo Alberte og Rubini Double- O- Seven, Bichon Havanais. Hvalpene er nu 6 uger og stor trives. De har mod på livet og begynder at udfordre verden. 
 
20.04.18
Så er alle Schæfer- basserne flytte hjemmefra til deres nye skønne familier. Billeder kommer. Vi ønsker alle alt det bedste fremover.
Albertes, Bichon Havanias, hvalpe vokser godt, stortrives, er begyndt at komme på benene og lege. Vi har 2 tæver der ikke er reserveret og de er flytteklar d. 23.maj 2018..Billeder kommer. Er du interesseret i en hvalp fra os, så kontakt os her eller på +45 2134 2236...Se mere under Avlsnyt  
 
15.04.18
Så er hvalpene blevet sundhedstjekket og alt ser godt ud. De er blevet chippet og vaccineret..Av av...De er meget frimodige og udforsker alt. Deres mor har også nu lært dem at grave.Se video på forsiden. På torsdag rejser de første hjemmefra og de nye familier glæder sig. Vi har 2 hanner og 1 tæve til salg. Flytteklar på torsdag d. 19.04.18 eller hvornår det måtte passe deres nye familier. Lidt nye foto under H-kuld.  Er du interesseret i en skøn hvalpe så kontakt mig her wel. på +45 2134 2236
Albertes, Bichon, hvalpe er blevet 2 uger og er begyndt, at se verden og komme lidt på benene. Bide i hinanden kan de da også godt...Lidt foto under G-kuld. Der er 2 tæver der ikke er reserveret ;) 
 
01.04.18
Schæferhvalpene efter Diamond og Uno er blevet 5 uger. De stortrives, er utrolig nysgerrige, leger, sætter hinanden på plads og er bare livsglade. De er begyndt, at komme lidt ud i "samfundet", hvilket de synes er fantastisk. De er blevet registreret i DKK, navnene kan i se ved de nye foto under H-kuld. Vi har 1 skøn tæver og 1 skøn han ledige, som er flytteklar d. 19.04.2018 eller hvornår det må passe den nye ejer. Se også lille video på forsiden, hvor de råhygger i køkkenet. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt mig på +45 2134 2236 for en uforpligtende snak. 
Team Thomsebo Alberte, Bichon har født 1 han og 5 tæver d. 28.03.10. Der er 1 tæve ledig, som er flytteklar d. 23.05.18. Se mere under Alvsnyt
22.03.18
Så er schæfer- basserne blevet 4 uger. De har klaret ormekuren super og er begyndt, at spise fast føde. De er friske, går på opdagelse i hele huset, leger, knurre, gør og rusker i mange ting. Mor, Diamond, er begyndt at blive lidt træt af dem og vil egentlig helst lege og opdrage på dem. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret.Hvalpekøberne er begyndt, at komme på besøg hos deres nye bedste ven.Hvis en af disse skønne hvalpe har din interesse så kontakt mig på +45 21342236 el. send en mail herfra. Du kan læse mere under Velkommen, hvor der står hvad du får med, hvis du vælger at købe hvalp hos os. Der er nye foto under H-kuld. samt 2 små videoer på forsiden.I næste uge bliver de registreret hos Dansk Kennel Klub.
FLYTTEKLAR 19.april 2018. ;) 
 
 
Alberte, Bichon Havanais, er rimelig tyk og hun vi føde i påsken. Så der bliver ydereliger gang i det lille hjem. Alle hvalpe fra dette kuld er reserveret ;)  
 
13.03.18
Hvalpene er knap 3 uger gl. De trives og er så småt kommet op på benene og bide i hinanden gør de også. Nu står den på første ormekur og snart skal de præsenteres for deres første rigtig måltid. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret. De er flytteklar d. 19.april 18. Så kontakt mig, hvis du er interesseret i en skøn hvalp efter Diamond og Uno..Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor der står, hvad du/I får med når du/I vælger at købe hvalp hos os. Lidt nye fotos under Team Thomsebo H-kuld  ;) 
 
04.03.18
Så er hvalpene blevet 10 dage. De stortrives og er så småt ved, at få øjne. De spiser godt og er rimelige livlige alderen taget i betragtning. Diamond er er god mor, men er også begyndt at nyde nogle gå ture igen. Lidt pause er da godt at have. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret. Så kontakt mig, hvis du er interesseret i en dejlig hvalp efter Team Thomsebo Diamond og Team Marlboro Uno. Se mere under Avlsnyt . Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo H-kuld.   ;) 
 
24.02.18
VTeam Thomsebo Diamond har født 5 hanner og 4 tæver efter VA Team Marlboro Uno d. 22.020.18. Se under Avlsnyt.  Hvalpene og Diamond trives her på 2. dagen. 2 hanner og en tæve er forudbestilt. Kuldet er opdrættet efter DKKs og Schæferhundeklubben For Danmarks avlsanbefalinger. Se under Velkommen  ,hvad du får med i "rygsækken" når du vælger at købe hund hos os. Hvalpene er stueopdræt, vokser op i hjemmelige omgivelser blandt andre hunde og unge. Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 19.04.18 eller, hvornår det ville passe den nye familie derefter. Vi forventer nogle sunde hvalpe såvel mentalt og fysisk, der vil kunne begå sig såvel som udstillingshund, brugshund (gode drifter) og ikke mindst som alletiders familie hund. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt os + 45 2134 2236 og følg din nye bedste ven fra start. Der er lidt billeder under H-kuld. Billederne vil blive opdateret ca. en gang ugentlig ;)      
 
03.02.18   
Vi får forårshvalpe!
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er drægtig. Hun vil føde i uge 8, februar 2018. Team Thomsebo Alberte, Bichon, er blevet parret og vi forventer hvalpe ultimus marts 2018. Se under Avlsnyt 
Er du interesseret i en dejlig Schæferhvalp eller en herlig Bichon Havanais hvalp, så kontakt os, så du kan være med for start. Begge kuld er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs avls- anbefalinger og har naturligvis DKK stambog. 
Se evt. mere under Velkommen og se, hvad du får med i "rygsækken" når du vælger, at købe hvalp hos os ; )                    
 
 
                                   2017
Vi ønsker alle hundevenner/hvalpekøbere et godt nytår ;) 
 
26.12.17
Adler See Ulme blev klassevinder SG1/4 til Juleskuet 2017. Det var hendes debut i unghundklassen. Vi synes hun fremførte sig rigtig godt i ringen og gå på hendes ben kan hun. Dommer på dagen var Michael Lumby. Tak til Thomas for handling af hende til UG & slange og tak til datteren min for perfekt hjælp fra sidelinjen. Sidst i marts vil Ulme blive uddannet og kåret i DK, når hun vender hjem. 
 
25.12.17
V1Team Thomsebo Diamond er blevet parret med VA Team Marlboro Uno. Se mere under avlsnyt
 
25.11.17
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der har bestået sin færdselprøve i kreds 55-Furesø idag. Så godt gået siger den stolte opdrætter ;) 
 
11.11.17
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der er blevet kredsmester i kreds 55- Furesø idag i Beg. B prøven med 86 point.
 
08.08.17
Så er HAS 2017 overstået. Vi havde en god weekend og er tilfredse med vores resultater. Adler See Ulme blev kaldt ud, som 6èr men fik gået sig varm og sluttede på en flot 4 plads ud af 24 hunde. Team Thomsebo Give It blev kaldt ud som 4èr men endte på en 6 plads i en stærk klasse på 12 hunde. Team Thomsebo Diamond blev en flot fortrinlig 1 lige efter 5 avlsklasser. Hun var kaldt ud som 5èr men sluttede på en flot 6 plads ud af 19 dyr.Tak til Karina, som gør et kæmpe stykke arbejde med "Diamanten". Nu skal hun havde et par kuld hvalpe og så vender vi "frygtelig" tilbage. Efter BSZS kommer Give It til uddannelse men vender hjem, så jeg kan kåre hende i Danmark. Spændende hvad fremtiden byder hende. 1.000 tak til alle der har hjulpet til med pigerne igennem perioden op til HAS og stor tak til Thomas, LIsa samt Tommy for, at fremføre hundene på bedste vis. Tak til datteren min, Simone samt Vibeke G. for evig støtte fra sidelinjen.
Der er nye standbilleder af de 3 skønne tøser under Schæferhunde  ;)
    
 
18.06.17
Dejlig dag for Team Thomsebo til LD skuet i kreds 3 Ballerup idag. Adler See Ulme havde en god debut i yngste klasse tæver. Hun blev kaldt ud som 3 og endte som en flot SG5 ud af 15. Tak til Andreas for prima fremføring og fantastiks hjælp fra Simone på sidelinjen.Tillykke til Lizette med vores hund. Team Thomsebo Give It blev SG3 i klassen unghunde tæver ud af 6 hunde. Tak til Lisa for super handling af mors lille krudsugle. I klassen brugshunde tæver blev Team Thomsebo Diamond F4 ud af 15 tilmeldte hunde. Tak til Henning for endnu en fejlfri fremføring af Diamanten. Tillykke til Karina med vores hund. Nu er vi gået i skrap træning til HAS 2017 weekenden 4,5,6 august i Haderslev, som bliver vores næste store opgave.   
 
22.04.17
Så er alle Albertes hvalpe rejst hjemmefra. Vi ønsker deres nye familier al`held og lykke fremover. Vi forventer Bichon Havanais hvalpe til foråret 2018, hvilket bliver Albertes sidste kuld. Du er velkommen til, at forudbestille din hvalp allerede nu, så du kan følge med fra start. Team Thomsebo Diamond, Schæfer, vil ligeledes blive parret omkring januar 2018 ;)
      
    
 
12.04.17
Så er Albertes hvalpe blevet 7 uger og nogle dage. De er blevet dyrlæge tjekker blevet vaccineret, fået sundhedsbog og chippet. Alt er i skønneste orden. Der er fuld knald på og de nyder livet såvel inde som ude. I næste uge skal de hjemmefra, snøft. De bliver afhentet løbende, så det bliver en blid overgang. Der er mange skønne billeder under Team Thomsebo F-kuld. Vi ønsker alle hundevenner samt hvalpekøbere igennem tiderne, en rigtig god påske ;)
 
02.04.17
Jubiiiii 6 uger og ude i det gode vejr for første gang. Det tog alle 4 i stiv- arm, men altid dejligt når Simone er med. Vi trives, er meget frække og render over hele huset nu. Idag fik vi også A38 uhmmm, det vil de små gerne have igen.
Lidt nye fotos under Team Thomsebo F- kuld  ;)
Igår d. 01.04.17 var Team Thomsebo Diamond, Schæfer, til LD skue i kreds 11 Randers. Hun blev nr.4 ud af 10, men havde nok været lidt mere tilfreds med en 3. plads. Hmmm. Tillykke til Karina med vores hund og tak til Henning Karlsen for handling. Samtidig blev hendes afkom Kratmosens Teddy på  7 mdr. klassevinder i klassen 6-9 mdr. hanner. Tillykke til Gitte og John. Herligt ;)
 
28.03.17
Nu er "de små" blevet 5 uger og er fulde af gå på mod. De er over hele huset, leger, slås og har fået meget skrape tænder. Deres nye familier kommer flittigt på besøg og DKK har godkendt kuldet. Lidt nye fotos under Team Thomsebo F- kuld  ;)  
 
23.03.17
Så er de små "Alberter" blevet 4 uger og nogle dage. De har fået ormekur, er blevet "døbt" og er begyndt at spise fast føde siden sidst. De leger, "knurre" og er begyndt at udforske huset. Hvis vejret arter sig kommer de lidt ud i "Samfundet" en af de nærmeste dage. Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld  ;)
 
14.03.17
Albertes hvalpe er 3 uger nu. De trives, er begyndt at lege, knurre lidt af hinanden og så spiser de godt og tager sig naturligvis en lur. De er alle sammen blevet døbt af deres nye familier, og indtil videre har vi haft besøg af 2 af dem. Det skal nok bliver godt. Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld  ;)
 
06.03.17
Team Thomsebo Givet, Schæfer, har bestået hendes UHP prøve i kreds 6. Michelle Sønderbæk var så sød, at køre de 20 km. med hende ved siden af en cykel. Min gamle krop kan desværre ikke stå for den most længere.1.000 tak for din ALTID store hjælp.
                                                 
Hvalpene efter Alberte er blevet 2 uger. Øjene er begyndt at åbne sig og alle trives. I næste uge begynder deres nye familier at komme på besøg og næsten alle har fundet et navn med F, som kan komme med på stambogen.
Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld  ;) 
 
27.02.17
Albertes hvalpe er blevet 1 uge gl. De trives, spiser og sover og sover og spiser. Alberte er alletiders mor og gør det rigtig godt. Alle hvalpene har fundet nye familier. Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld ;)  
 
19.02.17
Så har Alberte født. 3 hanner og 2 tæver. Fødslen gik godt og alle er blevet tjekket af dyrlægen. Alberte er en super mor og de 5 små spiser godt. Nu bliver det spændende og se hvordan de udvikler sig. Der vil komme billeder under Bichon Havanais hvalpe F-kuld ca. en gang om ugen. ;) Team Thomsebo F-kuld
 
20.01.17
Team Thomsebo Alberte, Bichon, er blevet drægtighedsscannet idag. Og der er små "Albertèr" i hende. Hun vil føde i uge 7 og hvalpene kan flytte hjemmefra engang i uge 14. Det er Team Thomsebo F- kuld, så jer der har forudbestilt en hvalp må gerne hitte på et navn med F, hvis det skal med på stambogen. Jeg håber antal og kønsfordeling vil gå op og henvender mig igen til jer, når Alberte har født.
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er parret og vil blive scannet i uge 7. Det er Team Thomsebo H- kuld. Se mere under avlsnyt  ;)
 
13.01.17
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er blevet parret. Team Thomsebo Alberte, Bichon er parret. Se mere under Avlsnyt ;)
Ring/skriv og reserver din hvalpe nu, så du kan være med for start.
+45 2134 2236. Se under Velkommen, hvor der står hvad du får "med" hvis/når du vælger at købe hund hos os ;)
 
 
                                         2016
31.12.16
Vi ønske alle hundevenner, bekendte og hvalpekøbere et rigtig godt og lykkebrindende nytår ;)
 
26.12.16
Adler See Ulme blev SL4/12 til Juleskuet i kreds 46 Køge/23 Slagelse. Dommer: Fritz Bennedbæk. Tak til Martin M. for prima handling samt Simone for super hjælp fra sidelinjen. Dagen efter drog vi til Fyn for, at forfotografere hende. Det så super ud, så vi er glade ;)  
 
19.11.16
Adler See Ulme blev en flot SL4/14 til hendes udstillings- debut i klassen 6-9 mdr. tæver til Vinterskuet i kreds 37 Vejle idag. Dommer var tyske Reinhardt Meyer. Den eneste anke var, at Ulme- pigen mangler ringtræningkultur og det vil vi naturligvis arbejde videre på. 1.000 tak til Morten Snedker som handlede hende til UG og slange...Tak til kennelmutter Lizette og min altid hjælpende hånd Vibeke G. Vi havde en god dag i det jyske ;)
 
 
 
13.11.16
Tillykke til Charlotte og Fanny der bestod sin UHP i kreds 46- Køge idag. (UHP, cykling 20 km.) Tak til Charlottes datter Jeanette som tog turen med hende. Det er SÅ fortjent. Dommer: Lene Carlson.
 
22.09.16
Thomsebo Zawa, Schæfer, er flyttet til Lisbeth og Arne, gl. venner, hvor hun vil nyde sit otium. Zawa bliver 7 år i december 2016. Lisbeth og Arne har haft Thomsebo Jatzi samt Akacias Yoga gående i deres otiums- tid, så vi ved Zawa vil få det super ;)  Vi er da også så heldige, at skulle passe hende når de er på ferie og så bor de kun 10 min. væk ;)
 
18.09.16
Alle Bichon Havanais hvalpene har fundet nye hjem og er flyttet hjemmefra søndag d. 18/9-2016 ;) Herligt. Vi får Bichon havanais igen til foråret. Reserver allerede en hvalp nu, så du kan være med for start ;)
 
10.09.16
Så nærmer vi os de 7 uger. Vejret er med os og Bichon Havanais hvalpene elsker, at være ude i "samfundet". Alle stortrives og har meget mod på livet. Vi har mange "gæster" og vores nye familier er gode til at komme på besøg."På tirsdag skal vi chippes, hvor vores navne så bliver gældende. Vi har 2 skønne drenge som ikke er reserveret. De er flytteklar d.18/9-16. Se mere under Velkommen, hvad du får med når du vælger, at købe hund hos os. Der er nye fotos under E-kuld  ;)
Kontakt Vibe på tlf. +45 2134 2236   
 
05.09.16
6 uger gamle og stort mod på livet. Hvalpene, Bichon Havanais, leger, sover og spiser (meget). De har indtaget hele huset og nyder livet i fulde drag. Hvis vejret tillader det, skal de mere ud i "samfundet" i denne uge. Vi har 3 dejlige hanner til salg. Flytteklar søndag d. 18.09.16. Se mere under Velkommen.
Kontakt Vibe for et besøg på +45 2134 2236. Nye fotos under E-kuld  ;)
 
29.08.16
Hvalpene er blevet 5 uger. Bichon Havanais. De leger, bjæffer og viser et dejligt gå på mod ifht til den "store verden". Samtidig har de en enorm appetit og elsker den faste føde. Vi har 4 hanner der ikke er reserveret. Flytteklar d. 18.september 2016. Se mere under Velkommen og kontakt Vibe på +45 2134 2236. Nye fotos under E-kuld.
 
22.08.16
Så er vores Bichon Havanais hvalpe blevet 4 uger. De har det super, er begyndt på fast føde, uhmmmmm, leger, går rundt og har været lidt ude i "samfundet". De er blevet navngivet: Eddie, Elvis, Erasmus, Enzo, Emil og Emma. Vi har 1 tæve og 4 hanner til salg. Flytteklar d. 18.september 2016. Se mere under Velkommen vedr. hvad du får med, når du vælger at købe hund hos os. Nye fotos under E-kuld. Kontakt: Vibe +45 2134 2236 og kom og besøg dit nye familie- medlem ;)  
 
15.08.16
Albertes hvalpe er blevet 3 uger. De er begyndt at lege, komme med små bjæf og komme lidt mere op på benene. De har fået deres første ormekur, så alt er godt.
 Vi har 1 tæve og 4 hanner til salg. Det er vores E - kuld. Se mere under Velkommen, vedr. hvad du får med når du vælger, at købe hund hos os. Der er lidt nye fotos under E- kuld  ;) KONTAKT: 2134 2236 ;) 
 
08.08.16
Så har Albertes og Chowders hvalp fået øjne.(Bichon Havanais) De er blevet 14 dage og stortrives. De spiser fortsat meget og sover stort set dagen lang. Meeen lidt vralten rundt bliver det også til. Vi har 1 tæve og 4 hanner til salg. Det er vores E - kuld. Se mere under Velkommen, vedr. hvad du får med når du vælger, at købe hund hos os. Der er lidt nye fotos under E- kuld  ;)
KONTAKT: 2134 2236 ;)
 
 
 
November 2011
Haus Lintz Arlin er drægtig med VA Team Marlboro Tiger. Hvalpene forventet først i December 2011. Kuldet er Haus Lintz`s og ligger derfor hos Vibeke og Per. Se mere på deres hjemmeside www.hauslintz.dk   (0:
 
14.08.2011
Team Thomsebo A-kuld, Schæferhund blev et år. Tillykke  (0:
 
Team Thomsebo/v. Vibe Lenthe  | Tlf.: + 45 2134 2236