Nyheder

16.08.19
Så kom første weekend i august, hvor vi dragede afsted til kreds 8- Rønnede. Her skulle årets hovedavlsskue foregå. I år stillede vi Huxley der blev en flot SG2 ud af 11 deltagende hunde, altså viceseiger i yngste klasse hanner. Det var første gang han blev stillet for en tysk dommer, og han var åbentbart rimelig tilfreds med ham.Vi er så stolte. Tak til Thomas der handlede ham til UG & slange samt mine evige støtter fra sidelinjen, Simone, Vibeke G. samt Linda E. Tak for et godt HAS og en hyggelig weekend. 
 
16.07.19
Adler See Ulme, schæfer, vil blive parret i hendes næste løbetid ca. november 2019. Vi forventer hvalpe først i det nye år og de vil være salgsklar først på foråret 2020. Det er Ulmes første kuld og være vores J- kuld. Du kan allerede nu blive skrevet op, så du kan være med fra start ;) 
Pt. er vi igang med konditions- og ringtræning med Huxley, da han skal stilles på HAS ( Hovedavlsskuet ) den første weekend i august. 
 
15.06.19
Alle hvalpe efter Uno og Give It har fået nye skønne familier. Vi ønske jer alt det bedste fremover og takker for et godt forløb. 
Der er lidt nye billeder under I- kuld
 
05.05.19
Så er hvalpene blevet 2,5 uge. De stortrives og er begyndt, at komme lidt op på benen og tænderne titter frem. Nu skal de til, at have klippet negle og den første faste føde er på vej. De første hvalpekøbere har været på besøg og det lover godt. Vi har 3 tæver, der ikke er reserveret. Er du interesseret så kontakt mig på 2134 2236 el. skriv en besked her på websiten. Se mere under Avlsnyt
Lidt nye foto under I-kuld
 
28.04.19
Hvalpene efter Give It og uno er blevet 12 dage. De spiser og sover, spiser og sover...De har det godt og deres øjne er så småt ved, at åbne sig. 
Vi har 3 tæver til salg, som er flytteklar den 11. juni 2019. Skriv el. ring og hør nærmere. Se mere under Avlsnyt . Der er lidt nye fotos under I- kuld
 
16.04.19
Team Thomsebo Give It har født 3 hanner og 5 tæver. Hun gjorde det godt, det var hendes debut, og hun en god mor. Dyrlægen har været her og alle trives. Det er vores I-kuld. De 3 hanner er reserveret samt 2 af tæverne. Så vi har 3 tæver der søger en ny familie fra den 11.juni 2019. Er du interesseret, så kontakt os, så du har mulighed for at være med fra starten. Se mere under Velkommen, hvor der står hvad du/I får med, når du/I vælger at købe hvalp hos os. Se også mere under Avlsnyt, hvor du/I kan læse mere om forældrene. Der er lidt billeder under I-kuld. Der vil komme billeder løbende men du kan også følge lidt med på FB...Profil Vibe Lenthe. 
 
14.04.19
Så blev Adler See Ulme kåret med super beskrivelse og udpræget i mod og kampdrift. Dommer: Michael Lumby. Vi er så stolte.Tak til Michelle Sønderbæk for, at handle hende til UG & slange, og tak til alle jer der har hjulpet os på vej.
Ulme vil blive parret i sin næste løbetid omkring oktober 2019.
Give It er meget tyk og er ved, at lægge an til fødsel. Så vi forventer hun føder inden for de næste 48 timer. Det er rigtig spændende, da det er hendes debut og vores I-kuld. Flere er skrevet op til dette kuld, og alle bliver kontakte lige så snart fødslen er vel overstået.
Siden sidst er Team Thomsebo Huxley efter VA Team Marlboro Uno og Team Thomsebo Diamond blevet færdig- fotograferet og har fået HD: A AD: 0 :) 
Huxley fælder desværre en del og bliver ikke udstillet pt. Vi er startet på, at køre ham i form hen imod HAS 2019, hvor han bliver stillet i yngste klasse hanner. 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig god påske.
 
17.02.19       
Team Thomsebo Give It er blevet parret med VA Team Marlboro Uno. Se mere under: Avlsnyt
Træningen med Adler See Ulme imod kåringen i april 2019, går godt.
 
   
                                                       2018
 
Vi ønsker alle hvalpekøbere samt hundevenner et godt                                                     nytår ;) 
 
09.12.18
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der har bestået deres SL1. Så flot og hvilket arbejde i lægger.
Adler See Ulme har  bestået hendes IPO1 med 88 i spor, 72 i lydighed (frække tøs) og 93 i C-arbejde. Tusind tak til Michael Hansen med hjælpen, nu gælder det hendes avlskåring til foråret her i DK. 
Samtidig ønsker vi alle hvalpekøbere samt hundevenner en rigtig glædelig jul samt et bragende godt nytår med mange gode timer i hundens tegn. 
 
25.11.18
Så kom dagen, hvor Diamond skulle livtidskåres og Give It kåres. Begge hunde kom igennem og fik nogle flotte beskrivelser. Dommer på dagen var Michael Lumbye. Stort tillykke til Karina med vores dele- hund Diamond og tusinde tak til Michelle for, at havde arbejdet med Give It i et par måneder, da jeg ikke selv havde mulighed for det. Give It vil blive parret i hendes næste løbetid, (ca. marts) det bliver hendes første kuld. Det bliver spændende, at se hvad hun kan lave og de små tutter bliver vores I- kuld ;) 
 
16.09.18
Adler See Ulme har bestået hendes FP (Færdselsprøve) samt hendes UHP ( 20 km. ved/på cykel) ved Michael Hansen i Tyskland. Nu trænes der imod IPO 1 og derefter vender hun hjem, så vi selv kan kåre hende i DK. 
 
07.08.18
Sikken en masse gode nyheder siden sidst. Team Thomsebo Huxley havde sin debut 4,5 mdr. gl til skuet i Rønnede 8/7, hvor han blev SL2/2 med en super beskrivelse..Så kom SSM "Næsten" Sveriges svar på HAS (Hovedavlsskuet), hvor han blev SL5/15 og gjorde det super godt i en meget varm ring. Hans mor, Team Thomsebo Diamond blev en flot V4 og Karina gjorde et super stykke C- arbejde med hende.Godt gået.
Derefter deltog han og sin bror Team Thomsebo Homey (Hector) til HAS i kreds 6 Frederikssund, hvor Huxley blev en flot SL2 ud af 20 deltagende hunde. Brormand havde sin debut og blev kaldt ud som nr. 7 men endte på en flot 10 plads. Tillykke til Mette og familie og tak fordi i deltog. Begge drenge fik rigtig gode beskrivelser af dommer Fritz Bennedbæk. 
Tusind tak til Michelle som altid fører Huxley frem til UG & Slange og tak til Sofie der handlede Hector på fornemmeste vis på HAS. Tak til alle jer der hjælper og støtter op. 
Pt. arbejder vi på kåring af Team Thomsebo Give It her til efteråret. Derefter regner vi med, at hun bliver parret i hendes efterfølgende løbetid. 
Faktisk vandt Give Its far HAS og Huxleys blev nr. 2 i Brugshunde hanner. Dejligt med afkom efter disse to dejlige dyr.
Adler See Ulme er draget til Tyskland, hvor hun vil blive uddannet. Når hun kommer hjem, bliver hun også kåret her i DK. 
 
01.06.18
Så er alle Bichon Havanais hvalpene flyttet hjemmefra til andre søde familier. Vi ønsker dem alt det bedste fremover. Vi har selv beholdt en tæve, Genni, som vi forhåbentlig kan benytte i avlen om et par år. Hendes mor, Team Thomsebo Alberte er 7 år nu og skal nyde sit otium. 
Vi forventer dog Schæferhvalpe til foråret 2019 ;) 
 
09.05.18
Vi har en tæve hvalp ledig efter Team Thomsebo Alberte og Rubini Double- O- Seven, Bichon Havanais. Hvalpene er nu 6 uger og stor trives. De har mod på livet og begynder at udfordre verden. 
 
20.04.18
Så er alle Schæfer- basserne flytte hjemmefra til deres nye skønne familier. Billeder kommer. Vi ønsker alle alt det bedste fremover.
Albertes, Bichon Havanias, hvalpe vokser godt, stortrives, er begyndt at komme på benene og lege. Vi har 2 tæver der ikke er reserveret og de er flytteklar d. 23.maj 2018..Billeder kommer. Er du interesseret i en hvalp fra os, så kontakt os her eller på +45 2134 2236...Se mere under Avlsnyt  
 
15.04.18
Så er hvalpene blevet sundhedstjekket og alt ser godt ud. De er blevet chippet og vaccineret..Av av...De er meget frimodige og udforsker alt. Deres mor har også nu lært dem at grave.Se video på forsiden. På torsdag rejser de første hjemmefra og de nye familier glæder sig. Vi har 2 hanner og 1 tæve til salg. Flytteklar på torsdag d. 19.04.18 eller hvornår det måtte passe deres nye familier. Lidt nye foto under H-kuld.  Er du interesseret i en skøn hvalpe så kontakt mig her wel. på +45 2134 2236
Albertes, Bichon, hvalpe er blevet 2 uger og er begyndt, at se verden og komme lidt på benene. Bide i hinanden kan de da også godt...Lidt foto under G-kuld. Der er 2 tæver der ikke er reserveret ;) 
 
01.04.18
Schæferhvalpene efter Diamond og Uno er blevet 5 uger. De stortrives, er utrolig nysgerrige, leger, sætter hinanden på plads og er bare livsglade. De er begyndt, at komme lidt ud i "samfundet", hvilket de synes er fantastisk. De er blevet registreret i DKK, navnene kan i se ved de nye foto under H-kuld. Vi har 1 skøn tæver og 1 skøn han ledige, som er flytteklar d. 19.04.2018 eller hvornår det må passe den nye ejer. Se også lille video på forsiden, hvor de råhygger i køkkenet. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt mig på +45 2134 2236 for en uforpligtende snak. 
Team Thomsebo Alberte, Bichon har født 1 han og 5 tæver d. 28.03.10. Der er 1 tæve ledig, som er flytteklar d. 23.05.18. Se mere under Alvsnyt
22.03.18
Så er schæfer- basserne blevet 4 uger. De har klaret ormekuren super og er begyndt, at spise fast føde. De er friske, går på opdagelse i hele huset, leger, knurre, gør og rusker i mange ting. Mor, Diamond, er begyndt at blive lidt træt af dem og vil egentlig helst lege og opdrage på dem. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret.Hvalpekøberne er begyndt, at komme på besøg hos deres nye bedste ven.Hvis en af disse skønne hvalpe har din interesse så kontakt mig på +45 21342236 el. send en mail herfra. Du kan læse mere under Velkommen, hvor der står hvad du får med, hvis du vælger at købe hvalp hos os. Der er nye foto under H-kuld. samt 2 små videoer på forsiden.I næste uge bliver de registreret hos Dansk Kennel Klub.
FLYTTEKLAR 19.april 2018. ;) 
 
 
Alberte, Bichon Havanais, er rimelig tyk og hun vi føde i påsken. Så der bliver ydereliger gang i det lille hjem. Alle hvalpe fra dette kuld er reserveret ;)  
 
13.03.18
Hvalpene er knap 3 uger gl. De trives og er så småt kommet op på benene og bide i hinanden gør de også. Nu står den på første ormekur og snart skal de præsenteres for deres første rigtig måltid. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret. De er flytteklar d. 19.april 18. Så kontakt mig, hvis du er interesseret i en skøn hvalp efter Diamond og Uno..Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor der står, hvad du/I får med når du/I vælger at købe hvalp hos os. Lidt nye fotos under Team Thomsebo H-kuld  ;) 
 
04.03.18
Så er hvalpene blevet 10 dage. De stortrives og er så småt ved, at få øjne. De spiser godt og er rimelige livlige alderen taget i betragtning. Diamond er er god mor, men er også begyndt at nyde nogle gå ture igen. Lidt pause er da godt at have. Vi har 3 hanner og 2 tæver som ikke er reserveret. Så kontakt mig, hvis du er interesseret i en dejlig hvalp efter Team Thomsebo Diamond og Team Marlboro Uno. Se mere under Avlsnyt . Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo H-kuld.   ;) 
 
24.02.18
VTeam Thomsebo Diamond har født 5 hanner og 4 tæver efter VA Team Marlboro Uno d. 22.020.18. Se under Avlsnyt.  Hvalpene og Diamond trives her på 2. dagen. 2 hanner og en tæve er forudbestilt. Kuldet er opdrættet efter DKKs og Schæferhundeklubben For Danmarks avlsanbefalinger. Se under Velkommen  ,hvad du får med i "rygsækken" når du vælger at købe hund hos os. Hvalpene er stueopdræt, vokser op i hjemmelige omgivelser blandt andre hunde og unge. Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 19.04.18 eller, hvornår det ville passe den nye familie derefter. Vi forventer nogle sunde hvalpe såvel mentalt og fysisk, der vil kunne begå sig såvel som udstillingshund, brugshund (gode drifter) og ikke mindst som alletiders familie hund. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt os + 45 2134 2236 og følg din nye bedste ven fra start. Der er lidt billeder under H-kuld. Billederne vil blive opdateret ca. en gang ugentlig ;)      
 
03.02.18   
Vi får forårshvalpe!
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er drægtig. Hun vil føde i uge 8, februar 2018. Team Thomsebo Alberte, Bichon, er blevet parret og vi forventer hvalpe ultimus marts 2018. Se under Avlsnyt 
Er du interesseret i en dejlig Schæferhvalp eller en herlig Bichon Havanais hvalp, så kontakt os, så du kan være med for start. Begge kuld er opdrættet efter Dansk Kennel Klubs avls- anbefalinger og har naturligvis DKK stambog. 
Se evt. mere under Velkommen og se, hvad du får med i "rygsækken" når du vælger, at købe hvalp hos os ; )                    
 
 
                                   2017
Vi ønsker alle hundevenner/hvalpekøbere et godt nytår ;) 
 
26.12.17
Adler See Ulme blev klassevinder SG1/4 til Juleskuet 2017. Det var hendes debut i unghundklassen. Vi synes hun fremførte sig rigtig godt i ringen og gå på hendes ben kan hun. Dommer på dagen var Michael Lumby. Tak til Thomas for handling af hende til UG & slange og tak til datteren min for perfekt hjælp fra sidelinjen. Sidst i marts vil Ulme blive uddannet og kåret i DK, når hun vender hjem. 
 
25.12.17
V1Team Thomsebo Diamond er blevet parret med VA Team Marlboro Uno. Se mere under avlsnyt
 
25.11.17
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der har bestået sin færdselprøve i kreds 55-Furesø idag. Så godt gået siger den stolte opdrætter ;) 
 
11.11.17
Tillykke til Charlotte og Team Thomsebo Fanny der er blevet kredsmester i kreds 55- Furesø idag i Beg. B prøven med 86 point.
 
08.08.17
Så er HAS 2017 overstået. Vi havde en god weekend og er tilfredse med vores resultater. Adler See Ulme blev kaldt ud, som 6èr men fik gået sig varm og sluttede på en flot 4 plads ud af 24 hunde. Team Thomsebo Give It blev kaldt ud som 4èr men endte på en 6 plads i en stærk klasse på 12 hunde. Team Thomsebo Diamond blev en flot fortrinlig 1 lige efter 5 avlsklasser. Hun var kaldt ud som 5èr men sluttede på en flot 6 plads ud af 19 dyr.Tak til Karina, som gør et kæmpe stykke arbejde med "Diamanten". Nu skal hun havde et par kuld hvalpe og så vender vi "frygtelig" tilbage. Efter BSZS kommer Give It til uddannelse men vender hjem, så jeg kan kåre hende i Danmark. Spændende hvad fremtiden byder hende. 1.000 tak til alle der har hjulpet til med pigerne igennem perioden op til HAS og stor tak til Thomas, LIsa samt Tommy for, at fremføre hundene på bedste vis. Tak til datteren min, Simone samt Vibeke G. for evig støtte fra sidelinjen.
Der er nye standbilleder af de 3 skønne tøser under Schæferhunde  ;)
    
 
18.06.17
Dejlig dag for Team Thomsebo til LD skuet i kreds 3 Ballerup idag. Adler See Ulme havde en god debut i yngste klasse tæver. Hun blev kaldt ud som 3 og endte som en flot SG5 ud af 15. Tak til Andreas for prima fremføring og fantastiks hjælp fra Simone på sidelinjen.Tillykke til Lizette med vores hund. Team Thomsebo Give It blev SG3 i klassen unghunde tæver ud af 6 hunde. Tak til Lisa for super handling af mors lille krudsugle. I klassen brugshunde tæver blev Team Thomsebo Diamond F4 ud af 15 tilmeldte hunde. Tak til Henning for endnu en fejlfri fremføring af Diamanten. Tillykke til Karina med vores hund. Nu er vi gået i skrap træning til HAS 2017 weekenden 4,5,6 august i Haderslev, som bliver vores næste store opgave.   
 
22.04.17
Så er alle Albertes hvalpe rejst hjemmefra. Vi ønsker deres nye familier al`held og lykke fremover. Vi forventer Bichon Havanais hvalpe til foråret 2018, hvilket bliver Albertes sidste kuld. Du er velkommen til, at forudbestille din hvalp allerede nu, så du kan følge med fra start. Team Thomsebo Diamond, Schæfer, vil ligeledes blive parret omkring januar 2018 ;)
      
    
 
12.04.17
Så er Albertes hvalpe blevet 7 uger og nogle dage. De er blevet dyrlæge tjekker blevet vaccineret, fået sundhedsbog og chippet. Alt er i skønneste orden. Der er fuld knald på og de nyder livet såvel inde som ude. I næste uge skal de hjemmefra, snøft. De bliver afhentet løbende, så det bliver en blid overgang. Der er mange skønne billeder under Team Thomsebo F-kuld. Vi ønsker alle hundevenner samt hvalpekøbere igennem tiderne, en rigtig god påske ;)
 
02.04.17
Jubiiiii 6 uger og ude i det gode vejr for første gang. Det tog alle 4 i stiv- arm, men altid dejligt når Simone er med. Vi trives, er meget frække og render over hele huset nu. Idag fik vi også A38 uhmmm, det vil de små gerne have igen.
Lidt nye fotos under Team Thomsebo F- kuld  ;)
Igår d. 01.04.17 var Team Thomsebo Diamond, Schæfer, til LD skue i kreds 11 Randers. Hun blev nr.4 ud af 10, men havde nok været lidt mere tilfreds med en 3. plads. Hmmm. Tillykke til Karina med vores hund og tak til Henning Karlsen for handling. Samtidig blev hendes afkom Kratmosens Teddy på  7 mdr. klassevinder i klassen 6-9 mdr. hanner. Tillykke til Gitte og John. Herligt ;)
 
28.03.17
Nu er "de små" blevet 5 uger og er fulde af gå på mod. De er over hele huset, leger, slås og har fået meget skrape tænder. Deres nye familier kommer flittigt på besøg og DKK har godkendt kuldet. Lidt nye fotos under Team Thomsebo F- kuld  ;)  
 
23.03.17
Så er de små "Alberter" blevet 4 uger og nogle dage. De har fået ormekur, er blevet "døbt" og er begyndt at spise fast føde siden sidst. De leger, "knurre" og er begyndt at udforske huset. Hvis vejret arter sig kommer de lidt ud i "Samfundet" en af de nærmeste dage. Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld  ;)
 
14.03.17
Albertes hvalpe er 3 uger nu. De trives, er begyndt at lege, knurre lidt af hinanden og så spiser de godt og tager sig naturligvis en lur. De er alle sammen blevet døbt af deres nye familier, og indtil videre har vi haft besøg af 2 af dem. Det skal nok bliver godt. Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld  ;)
 
06.03.17
Team Thomsebo Givet, Schæfer, har bestået hendes UHP prøve i kreds 6. Michelle Sønderbæk var så sød, at køre de 20 km. med hende ved siden af en cykel. Min gamle krop kan desværre ikke stå for den most længere.1.000 tak for din ALTID store hjælp.
                                                 
Hvalpene efter Alberte er blevet 2 uger. Øjene er begyndt at åbne sig og alle trives. I næste uge begynder deres nye familier at komme på besøg og næsten alle har fundet et navn med F, som kan komme med på stambogen.
Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld  ;) 
 
27.02.17
Albertes hvalpe er blevet 1 uge gl. De trives, spiser og sover og sover og spiser. Alberte er alletiders mor og gør det rigtig godt. Alle hvalpene har fundet nye familier. Der er lidt nye fotos under Team Thomsebo F-kuld ;)  
 
19.02.17
Så har Alberte født. 3 hanner og 2 tæver. Fødslen gik godt og alle er blevet tjekket af dyrlægen. Alberte er en super mor og de 5 små spiser godt. Nu bliver det spændende og se hvordan de udvikler sig. Der vil komme billeder under Bichon Havanais hvalpe F-kuld ca. en gang om ugen. ;) Team Thomsebo F-kuld
 
20.01.17
Team Thomsebo Alberte, Bichon, er blevet drægtighedsscannet idag. Og der er små "Albertèr" i hende. Hun vil føde i uge 7 og hvalpene kan flytte hjemmefra engang i uge 14. Det er Team Thomsebo F- kuld, så jer der har forudbestilt en hvalp må gerne hitte på et navn med F, hvis det skal med på stambogen. Jeg håber antal og kønsfordeling vil gå op og henvender mig igen til jer, når Alberte har født.
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er parret og vil blive scannet i uge 7. Det er Team Thomsebo H- kuld. Se mere under avlsnyt  ;)
 
13.01.17
Team Thomsebo Diamond, Schæfer, er blevet parret. Team Thomsebo Alberte, Bichon er parret. Se mere under Avlsnyt ;)
Ring/skriv og reserver din hvalpe nu, så du kan være med for start.
+45 2134 2236. Se under Velkommen, hvor der står hvad du får "med" hvis/når du vælger at købe hund hos os ;)
 
 
                                         2016
31.12.16
Vi ønske alle hundevenner, bekendte og hvalpekøbere et rigtig godt og lykkebrindende nytår ;)
 
26.12.16
Adler See Ulme blev SL4/12 til Juleskuet i kreds 46 Køge/23 Slagelse. Dommer: Fritz Bennedbæk. Tak til Martin M. for prima handling samt Simone for super hjælp fra sidelinjen. Dagen efter drog vi til Fyn for, at forfotografere hende. Det så super ud, så vi er glade ;)  
 
19.11.16
Adler See Ulme blev en flot SL4/14 til hendes udstillings- debut i klassen 6-9 mdr. tæver til Vinterskuet i kreds 37 Vejle idag. Dommer var tyske Reinhardt Meyer. Den eneste anke var, at Ulme- pigen mangler ringtræningkultur og det vil vi naturligvis arbejde videre på. 1.000 tak til Morten Snedker som handlede hende til UG og slange...Tak til kennelmutter Lizette og min altid hjælpende hånd Vibeke G. Vi havde en god dag i det jyske ;)
 
 
 
13.11.16
Tillykke til Charlotte og Fanny der bestod sin UHP i kreds 46- Køge idag. (UHP, cykling 20 km.) Tak til Charlottes datter Jeanette som tog turen med hende. Det er SÅ fortjent. Dommer: Lene Carlson.
 
22.09.16
Thomsebo Zawa, Schæfer, er flyttet til Lisbeth og Arne, gl. venner, hvor hun vil nyde sit otium. Zawa bliver 7 år i december 2016. Lisbeth og Arne har haft Thomsebo Jatzi samt Akacias Yoga gående i deres otiums- tid, så vi ved Zawa vil få det super ;)  Vi er da også så heldige, at skulle passe hende når de er på ferie og så bor de kun 10 min. væk ;)
 
18.09.16
Alle Bichon Havanais hvalpene har fundet nye hjem og er flyttet hjemmefra søndag d. 18/9-2016 ;) Herligt. Vi får Bichon havanais igen til foråret. Reserver allerede en hvalp nu, så du kan være med for start ;)
 
10.09.16
Så nærmer vi os de 7 uger. Vejret er med os og Bichon Havanais hvalpene elsker, at være ude i "samfundet". Alle stortrives og har meget mod på livet. Vi har mange "gæster" og vores nye familier er gode til at komme på besøg."På tirsdag skal vi chippes, hvor vores navne så bliver gældende. Vi har 2 skønne drenge som ikke er reserveret. De er flytteklar d.18/9-16. Se mere under Velkommen, hvad du får med når du vælger, at købe hund hos os. Der er nye fotos under E-kuld  ;)
Kontakt Vibe på tlf. +45 2134 2236   
 
05.09.16
6 uger gamle og stort mod på livet. Hvalpene, Bichon Havanais, leger, sover og spiser (meget). De har indtaget hele huset og nyder livet i fulde drag. Hvis vejret tillader det, skal de mere ud i "samfundet" i denne uge. Vi har 3 dejlige hanner til salg. Flytteklar søndag d. 18.09.16. Se mere under Velkommen.
Kontakt Vibe for et besøg på +45 2134 2236. Nye fotos under E-kuld  ;)
 
29.08.16
Hvalpene er blevet 5 uger. Bichon Havanais. De leger, bjæffer og viser et dejligt gå på mod ifht til den "store verden". Samtidig har de en enorm appetit og elsker den faste føde. Vi har 4 hanner der ikke er reserveret. Flytteklar d. 18.september 2016. Se mere under Velkommen og kontakt Vibe på +45 2134 2236. Nye fotos under E-kuld.
 
22.08.16
Så er vores Bichon Havanais hvalpe blevet 4 uger. De har det super, er begyndt på fast føde, uhmmmmm, leger, går rundt og har været lidt ude i "samfundet". De er blevet navngivet: Eddie, Elvis, Erasmus, Enzo, Emil og Emma. Vi har 1 tæve og 4 hanner til salg. Flytteklar d. 18.september 2016. Se mere under Velkommen vedr. hvad du får med, når du vælger at købe hund hos os. Nye fotos under E-kuld. Kontakt: Vibe +45 2134 2236 og kom og besøg dit nye familie- medlem ;)  
 
15.08.16
Albertes hvalpe er blevet 3 uger. De er begyndt at lege, komme med små bjæf og komme lidt mere op på benene. De har fået deres første ormekur, så alt er godt.
 Vi har 1 tæve og 4 hanner til salg. Det er vores E - kuld. Se mere under Velkommen, vedr. hvad du får med når du vælger, at købe hund hos os. Der er lidt nye fotos under E- kuld  ;) KONTAKT: 2134 2236 ;) 
 
08.08.16
Så har Albertes og Chowders hvalp fået øjne.(Bichon Havanais) De er blevet 14 dage og stortrives. De spiser fortsat meget og sover stort set dagen lang. Meeen lidt vralten rundt bliver det også til. Vi har 1 tæve og 4 hanner til salg. Det er vores E - kuld. Se mere under Velkommen, vedr. hvad du får med når du vælger, at købe hund hos os. Der er lidt nye fotos under E- kuld  ;)
KONTAKT: 2134 2236 ;)
 
01.08.16
Team Thomsebo Give It ( VA Kratmosens Jerome vs. Thomsebo Zawa) Blev en flot SL4 på HAS 2016. Give It er noget af en krudtugle, men hun gjorde det faktisk godt i ringe og fik en super beskrivelse. Tak til Martin M. min trofaste handler, Simone og Vibeke G. som altid er der for os. ;)
Albertes hvalpe, Bichon, stortrives og spiser, sover, spiser, sover og om få dage vil de se dagens lys. Vi har 4 hanner og en tæve til salg. flytteklar 18.september 16. Lidt nye billeder under E-kuld.
Thomsebo Zawa, Schæfer, er blevet parret med Årsvinder Alder See Ouell og vi forventer hvalpe i uge 36. ;)
 
24.07.16
Team Thomsebo Alberte, Bichon, har født 5 drenge og 1 pige efter Rubini Catch the Dream Chowder. Alt gik godt, Alberte gjorde det på 3,5 time og dyrlægen har været her. Alle uden anmærkninger. Hvalpene vil være klar til, at flytte hjemmefra d. 18.09.16. Se under Velkommen, hvad du får med i "rygsækken", når du vælger, at købe hund hos os.  Det er Team Thomsebo E-kuld og vi forventer nogle skønne, smukke hvalpe med prima temperament. 1 han er reserveret. Er du interesseret i en hvalp efter denne kombination, så kontakt mig så du/I kan være med fra start. ;)
- Der vil blive opdateret billeder ca. 1 gang om ugen.
 
02.07.16
Team Thomsebo Alberte, Bichon, er blevet scannet og vi venter hvalpe ultimo juli 2016. Er du interesseret i en hvalp, så kontakt mig pr. mail el. tlf. og reserver din hvalp, så du kan være med fra start.
Team Thomsbo Diamond, Schæfer, blev klassevinder i brugshundeklasse tæver til skuet i kreds 46 Køge. Dommer: Michael Lumby. Hun fik en fantastiks beskrivelse. Tak til Henning for handling af tøsen og tillykke til Karina, som løb en super fri ved fod. Stort tillykke med hende.
Team Thomsebo Fanny blev nr. 3 i hendes klasse, yngste tæver. Dommer: Rene Jørgensen. Hun fik en god beskrivelse og gjorde det godt i ringen. Tak til Thomas som standede hende og til Simone der fremførte Fanny rigtig godt. Tillykke til Charlotte.
 
18.06.16
Team Thomsebo Give It blev SL5 i hendes debut i klassen 9-12 mdr. tæver til LD skuet i kreds & Frederikssund. Der er plads til forbedringer, men vi er dog tilfredse. Tak til hendes handler Martin M. og Simone for hjælp fra sidelinjen.
Næste STORE udfordring bliver HAS (Hoved Avls Skuet 2016) sidst i juli måned. ;)
 
30.05.16
Team Thomsebo Alberte er blevet parret med Rubini Catch the Dream Chowder. Chowder er en utrolig lækker hund KLBJCH med et super sind samt temperament. Alberte og ham var top forelsket og havde nogle forrygende parringer. Vi forventer Bichon Havanais hvalpe sidst i juli måned 2016. ;)
 
05.05.16
Team Thomsebo Give It blev en flot nr. 3/SL3 til skuet i Vallensbæk. Hun blev kaldt ud som nr. 1, meeeen Give It mangler fortsat "lidt" ringkultur og skal blive bedre til, at "køre" på sin mor (mig). Så vi arbejder videre. Tak til Martin M. som fremførte hende til UG & slange. Samtidig skal der lyde en stor tak til min evige hjælp fra sidelinjen Vibeke G. Team Thomsebo Diamond blev klassevinder i Brugshundeklasse tæver og fremført som vanlig af Henning K. 1.000 tak for din hjælp med Diamanten. Team Thomsebo Fanny blev SG4 i hendes debut som "udstillingshund". Hun blev kaldt ud som 2èr, men tabte pladser da "vi" ikke rigtig kunne kalde hende op. Så vi træner videre. Tak til Thomas Bo L. som handlende hende. Tillykke til Karina og Charlotte og mig selv, hihi med resultaterne. ;)  En god dag for kennel Team Thomsebo ;)
 
30.04.16
Tillykke til Jens og Team Thomsebo Djack som bestod sin AB- prøve idag. Dommer var Lene Carlson og det var på "hjemmebane" i kreds 55- Furesø.
Godt gået Jens  ;)
 
28.03.16
Team Thomsebo Diamond blev en flot nr. 2 (F2) i brugsklasse tæver til skuet i kreds 76 Brammning. Der var 9 i klassen og dommer var Michael Lumbye. Tak til Henning K. for endnu en prima fremførelse og tak til Andreas T. for støtte fra sidelinjen. Tillykke til Karina med vores "Diamant"  ;)
 
24.03.16 
Team Thomsebo Give It ( Kratmosens Jerome vs. Thomsebo Zawa) blev SL7/12 6-9 mdr. tæver til skuet i Skovbo. Hun fik en super beskrivelse, men hun er ikke så ferm til det med ringkulturen pt., så det arbejder vi videre på. ;) Team Thomsebo Diamond ( Lyager`s Palermo vs. Haus Lintz Arlin) blev en flot F1/9 altså klassevinder i hendes debut som brugshund. Karina løb en god fri ved fod trods mange nerver. Tak til Henning Karlsen og Martin for fremførelse af hundene og stort tillykke til Karina med vores hund. Dommer i begge klasser var Rene Jørgensen. Tak til kreds 55 for en hyggelig hundedag ;)
 
12.03.16
Tillykke til Karina med vores hund Team Thomsebo Diamond ( Lyager`s Palermo vs Haus Lintz Arlin) som er blevet avlskåret idag  ;) Spændende hvad framtiden bringer???  ;)
 
09.03.16 
Tilykke til Charlotte og Helle med Team Thomsebo Fanny & Frida ( Polo v Arlett vs Thomsebo Zawa) som har fået HD. A og AD: 0, så dejligt ;)
 
04.02.16
Team Thomsebo Diamond har bestået sin IPO1 og skal til kåring i marts 2016.
 
                                        2015
26.12.15
Team Thomsebo Give It blev nr. 6 - kaldt ud som nr. 5 til hendes debut i hv.klassen. Der var 13 deltagere. Tak til Lisa for fremføring til UG & slange med den lille bandit. Team Thomsebo FIFA blev SL 2 i hans debut i hv. klasse 9- 12 mdr. Der var desværre kun 3 tilmeldte i klassen. Tak til Martin M. for prima fremføring og tak til Vibeke G. og Simone for altid hjælp fra sidelinjen.  
 
29.11.15
Tillykke til Jens og Team Thomsebo Djack med deres B-prøve. Samtidig blev de nr. 3 til kredsmesterskaberne i kreds 55- Furesø. Godt gået.
Team Thomsebo ønsker alle hvalpekøbere og hunde naturligvis, venner samt bekendte en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende år 2016. Vi håber på mange gode hundetimer i det nye år  ;)
 
16.11.15
Tillykke til Kim Sahner & Team Thomsebo Emzy (Laika) ( Yosuf v. Feuermelder vs. VAThomsebo Do It) med deres 2. prøve indenfor PH. (Politihundeforeningen). I er så seje.
 
12.10.15
Så flyttede alle hvalpene efter Kratmosens Jerome & Thomsebo Zawa hjemmefra. Vi ønsker deres nye familier al held & lykke fremover.
 
10.10.15
Alle hvalpe efter Jerome & Zawa har fundet nye dejlige familier. Nu venter vi på store- flyttedag ;)
 
06.10.15
Så er hvalpene efter Zawa og Jerome blevet 7 uger. De har fået den næste ormekur og på fredag bliver de sundhedstjeket, vaccineret og chippet. De har udviklet sig positivt og deres personlighed er ved, at skinne igennem.De spiser godt og elsker at drøne rundt i haven. Gulerødderne er også blevet meget populære. Vi har en skøn tævehvalp til salg, Team Thomsebo Giga, som er flytteklar op til efterårsferien 2015. Konakt Vibe på 2134 2236 for ydereligere information. Lildt nye fotos under G- kuld  ;)  
Se også under Velkommen samt Avlsnyt.    
 
29.09.15
Hvalpene efter Zawa og Jerome er blevet 6 uger. De stor trives, vokser pænt og er begyndt, at få hver sin personlighed. De er velpigmenteret og knoglekraftige. De leger, slås, gør og er meget aktive. Alt bliver undersøgt meget nøje og hvert et stykke legetøj bliver brugt. Vi har 1 han samt 2 tæver der ikke er reserveret til salg. De er flytteklar op til efterårsferien 2015. Se mere under Velkommen, hvad du får med i "rygsækken", når du vælger at købe hvalp/hund hos os. Se yderligere info under Avlsnyt. Er du interesseret i en skøn hvalp efter denne kombination, så kontakt mig på +45 2134 2234.
Der er nye foto under G-kuld ;)
 
28.09.15
Tillykke til Team Thomsebo C-kuld samt familier der bliver 3 år idag ;)
 
20.09.15
Hvalpene efter Thomsebo Zawa & Kratmosens Jerome er blevet 5 uger og har stort mod på livet. De er blevet stambogsført med disse navne: Team Thomsebo Gazolin, Gangster, Gemma, Give It`, Giga, Gigi og Gossip`. De nyder, at være ude i "samfundet", er dejligt nysgerrige, slås og er ved at finde deres plads i søskende- flokken. Der kommer også en masse mennesker på besøg fortiden, så vi "keder" os ikke. HERLIGT ;)
 Vi har fortsat hvalpe til salg efter denne kombination og de er flytteklar op til efterårsferien 2015. Ring el skriv for yderligere information. Se også under Velkommen og Avlsnyt. Der er lidt nye foto under G- kuld  ;)
 
12.09.15
Så er G-kuldet blevet "næsten" 4 uger. De har fået ormekur, spiser MEGET fast føde og har været ude i "samfundet" for første gang. Det tog de i stiv arm, var meget nysgerrige og løb efter de der mærkelige blade.Deres pigmentering er helt i top og indtil nu har de et super væsen. Vi har fortsat hvalpe til salg og de er flytteklar op til efterårsferien 2015. Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor der stå hvad du får med i "rygsækken" når du vælger at købe hund hos os. Der er nye foto under G- kuld . Ring 21342236, hvis disse skønne hvalpe kunne have din interesse ;)
 
30.08.15
Vores G-kuld er blevet 2 uger gl. De har det alle godt, har fået øjne og er begyndt at komme lidt op på benene. Vi har fortsat 2 tæver samt 1 han til salg. Hvalpene er flytteklar op til efterårsferien 2015. Ring/skriv og reserver din hvalp, så du kan være med fra start. Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor der står hvad du får med i rygsækken, når du vælger, at købe hund hos os. Zawa er frisk og nyder hends daglige gåture, hvor hun får en lille time out fra mor- rollen ;) Lidt nye fotos under G-kuld .
 
19.08.15 
Thomsebo Zawa har den 17/8- 15 født 2 hanner og 5 tæver efter Kratmosens Jerome. Dyrlægen har været på besøg og både mor samt hvalpe har det godt. Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor du kan se hvad du får med i "rygsækken" når du vælger at købe hund hos os. Det er Team Thomsebo G-kuld og de vil være flytteklar op til efterårsferien 2015. Ring/skriv og reserver din hvalp, så du kan være med fra start. Vi sætter stor pris på, at vores hvalpekøbere kommer på besøg ca. en gang om ugen fra hvalpens 3. leveuge. Så kan vi og hvalpene lærer hinanden,at kende, og sammen kan vi vælge den hvalp, vi mener passer bedst ind i Jeres familie.
Der er lidt fotos under Schæferhunde G- kuld. Jeg vil opdatere fotos ca. en gang om ;)
 
08.08.15
Thomsebo Zawa, Schæfer, bliver rundere og rundere og vil føde i uge 34. Zawa er parret med Kratmosens Jerome, som har mange lovende afkom på vej. Se mere under Avlsnyt og Velkommen, hvor du kan se hvad du får med i rygsækken, når du vælger at købe hund hos os. Ring/skriv og reserver din hvalp nu, så du kan være med fra start ;)  
 
07.08.15
Team Thomsebo Ditte, Bichon, er flyttet hjemmefra. Vi ønsker hendes nye familie al held & lykke fremover. Vi forventer Bichon Havanais hvalpe igen sommeren 2016 ;)
 
 
02.08.15
Team Thomsebo Diamond blev en flot SG3 i unghundeklasse tæver til dette års HAS (Hovedavlsskue) i Kreds 38 Hadserlev. Dommer var Ulla Hansen og der var 18 tilmeldt klassen. Tak til Henning Karlsen for prima fremføring og tillykke til Karina og familie med det flotte resultat. Diamond bliver uddannet i efteråret, så hun kan stå med sin IPO1 og avlskåring i 2016.
 
 26.07.15
Team Thomsebo Ditte, Bichon, er solgt. Hun har fået en skøn ny familie fra Jyllinge, hvor der er 2 store børn. Ditte flytter hjemmefra 7/8-15. Men Thomsebo Zawa, Schæfer, bliver tykkere og tykkere. Hun vil føde i uge 34 og hvalpene vil være salgsklare op til efterårsferien. Se mere under Avlsnyt og velkommen. Du er også velkommen til, at kontakte mig på 2134 2236 for yderliger information ;)
 
16.07.15
Team Thomsebo Ditte er blevet 4,,5 uge og er dagligt været  i "samfundet" fo Det tager hun i stiv arm. hun er meget nysgerrig og går lystigt rundt i haven. Hun spiser fast føde, som hun nyder i fulde drag. Ditte er til salg og er flytteklar d. 7/8-15. Kontakt mig på 2134 2236 for yderligere info. og/el. se under Velkommen og Avlsnyt
Thomsebo Zawa, Schæfer, er scannet og hun er DRÆGTIG ;)  Det er Team Thomsebo G-kuld. Hvalpene vil være salgsklare til efterårsferien 2015. Reserver din hvalp nu og vær med fra start ;) 
 
03.07.15
 
 
November 2011
Haus Lintz Arlin er drægtig med VA Team Marlboro Tiger. Hvalpene forventet først i December 2011. Kuldet er Haus Lintz`s og ligger derfor hos Vibeke og Per. Se mere på deres hjemmeside www.hauslintz.dk   (0:
 
14.08.2011
Team Thomsebo A-kuld, Schæferhund blev et år. Tillykke  (0:
 
Team Thomsebo/v. Vibe Lenthe  | Tlf.: + 45 2134 2236